Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΟ TWEET

Οι Ευρωβουλευτές μιλούν για τον Σπύρο Δανέλλη

plenary

5

Δελτια Τυπου


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140
2
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Σπύρου Δανέλλη συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
Terms and condition

Ακροθιγώς

Στην ενότητα αυτή σχολιάζουμε πτυχές της ελληνικής πραγματικότητας, με αφορμή ένα ενδιαφέρον άρθρο ή μια είδηση.

Συνιστώ οπωσδήποτε την ανάγνωση της πηγής. Είναι απαραίτητη και ενδιαφέρουσα.


Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κείμενα - Ακροθιγώς
Έτσι να εκλέγουμε δημάρχους

Από τα χρόνια της ευμάρειας του φτηνού δανεικού χρήματος - που θεωρούσαμε μάλλον και αγύριστο - λίγοι διαφωνούσαν πως ο μεγάλος ασθενής είναι η δημόσια διοίκηση.
Δείτε το άρθρο του Σπ. Δανέλλη στο protagon.gr

 
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κείμενα - Ακροθιγώς
Η πολιτική παρακαταθήκη του Λεωνίδα Κύρκου

leonΗ πίστη στις αρχές του, η αναζήτηση σε ανοικτούς ορίζοντες, η απόρριψη κάθε στερεότυπου, η καταδίκη ιδεοληψιών, η οξυδέρκεια και η διορατικότητα, η απέχθεια στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία αλλά και η αυτοκριτική του ματιά, τον ανέδειξαν ως τον σημαντικότερο ηγέτη της Αριστεράς τα τελευταία εξήντα χρόνια.

Δείτε το άρθρο του Σπ. Δανέλλη στο protagon.gr

 
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κείμενα - Ακροθιγώς
Εκνευρισμένοι οι κοινοτικοί με την αδράνεια μας

Ακούστε τη συνέντευξη του Σπ. Δανέλλη στη neakriti.gr (Γιώργος Σαχίνης)

 
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κείμενα - Ακροθιγώς
Ακόμα αρνούμαστε να δεχτούμε ότι η χρεοκοπία έφερε τα Μνημόνια

Τρία χρόνια μετά το Καστελόριζο  κι ακόμα αρνούμαστε να δεχτούμε πως  η χρεοκοπία της χώρας έφερε τα μνημόνια κι όχι το αντίθετο.

Πολιτικό σύστημα, συντεχνίες, Μ.Μ.Ε. αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Προκειμένου να μη θιγεί η ιερή αγελάδα του δημοσίου, ως καρδιά του πελατειακού κράτους, επιλέγεται η άδικη, ισοπεδωτική και αναποτελεσματική αφαίμαξη του εισοδήματος εκείνων που δεν μπορούν να το κρύψουν, ενώ τιμωρείται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.

Τις μεταρρυθμίσεις που οφείλαμε να είχαμε εφαρμόσει σ’ όλους τους τομείς δεκαετίες τώρα, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις αποφύγουμε, εμμένοντας στη βολή του παρελθόντος, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η φούσκα της πλασματικής ευμάρειας –που εξασφάλιζε το φτηνό και θεωρούμενο αγύριστο δανεικό χρήμα, έσκασε δια παντός.

Εγκλωβισμένοι στο μικρόκοσμό μας, αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις δραματικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξακολουθούμε να διαπραγματευόμαστε μεταξύ μας, διαγκωνιζόμενοι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, με το μάτι στις δημοσκοπήσεις, υποτιμώντας ότι έτσι αναδεικνύεται η πολιτική ατζέντα και οι πρακτικές των άκρων, θέτοντας σε δοκιμασία τις αντοχές της δημοκρατίας.

Δείτε όλο το άρθρο του news247.gr

 
Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κείμενα - Ακροθιγώς
Ο ρατσισμός ως άλλοθι της μαύρης εκμετάλλευσης

"...Οι δήμοι της περιοχής και η τοπική κοινωνία να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, να απομονώσουν τους εκμεταλλευτές των οικονομικών μεταναστών και έτσι να υψώσουν και έναν τοίχο απέναντι στο ρατσισμό, που οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις..."
Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του Σπ. Δανέλλη στο protagon.gr

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 6

thebook2

edu3

ματια στην καθημερινοτητα


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1036
Εκβιασμοί, απειλές, συνομωσιολογία: εκλογές όπως πάντα
blue growth

citizen

epitropi2
epitropi1
epitropi3

1

4