Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΟ TWEET

Οι Ευρωβουλευτές μιλούν για τον Σπύρο Δανέλλη

plenary

5

Δελτια Τυπου


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140
2
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Σπύρου Δανέλλη συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
Terms and condition
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην Κομοτηνή και την Ξάνθη

Στην Ξάνθη και την Κομοτηνή βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Σπύρος Δανέλλης μετά από πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και γεωπόνου Μπάμπη Χρυσοχοϊδη και του Σωκράτη Ξυνίδη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη

xanthi2

Ο Σπύρος Δανέλλης πραγματοποίησε ομιλία για την υιοθέτηση ενός βιώσιμου γεωργικού μοντέλου στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Αγροτική Οικονομία 2014-2020. Η συμβολή της στην έξοδο από την κρίση», την οποία διοργάνωσε ο κ. Χρυσοχοίδης στη Γενισέα Ξανθης, με τη συμμετοχή νέων και παλαιών αγροτών που δραστηριοποιούνται σε πρότυπες και παραδοσιακές καλλιέργειες αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία προϊόντων του πρωτογενούς τομέα.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του ο Σπύρος Δανέλλης, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τη «ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.» και την εταιρεία «TUVUNU S.A.» όπου ενημερώθηκε για την πρότυπη καλλιέργεια τσαγιού του βουνού στην ορεινή Ροδόπη και την παρασκευή του προϊόντος κρύου τσαγιού TUVUNU.

Στο νέο βυνοποιίο της «ΒΕΡΓΙΝΑ» ενημερώθηκε για την συμβολαιακή καλλιέργεια κριθαριού στην πεδιάδα της Θράκης και την παραγωγής βύνης και μπύρας ενώ συνομίλησε με σπουδαστές του ΤΕΙ Οινολογίας της Αθήνας που επισκέπτονταν την ίδια ώρα τις εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της ζυθοποιίας πέραν των θέσεων εργασίας διασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα μέσω συμβολαιακής γεωργίας σε τοπικούς καλλιεργητές κριθαριού και βοτάνων.

Στο Εράσμιο Ξάνθης, ο Σπ.Δανέλλης επισκέφθηκε τα θερμοκήπια  παραγωγής ντομάτας και αγγουριού των εταιρειών «ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.» και «ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΉ  Α.Ε.», που χρησιμοποιούν την υδροπονική μέθοδο αξιοποιώντας παράλληλα το γεωθερμικό πεδίο της περιοχής.

Επισκέφθηκε, τέλος, την εταιρεία "ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ" που εφαρμόζει πιλοτικές εφαρμογές γεωθερμίας για την αποξήρανση γεωργικών προϊόντων ντομάτας, μήλου κτλ αλλά και την καινοτόμα start up επιχείρηση "ΙΟΥΜΙΤ ΧΑΤΖΗΟΓΛΟΥ ΚΑΙ YIGIT BENER AVTCI", η οποία αναπαράγει και εκτρέφει  διακοσμητικά ψάρια.

Όλες οι παραπάνω επιχειρηματικές δρατηριότητες αποτελούν ελπιδοφόρες εκφράσεις μιας παράλληλης Ελλάδας που με φαντασία, δημιουργικότητα, εργατικότητα, επιμονή και ασιοδοξία προσπαθεί με θετικό τρόπο να υπερβεί τους πραγματικούς λόγους της νεολληνικής χρεοκοπίας.

xanthi1

 

thebook2

edu3

ματια στην καθημερινοτητα


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1036
Εκβιασμοί, απειλές, συνομωσιολογία: εκλογές όπως πάντα
blue growth

citizen

epitropi2
epitropi1
epitropi3

1

4