Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΟ TWEET

Οι Ευρωβουλευτές μιλούν για τον Σπύρο Δανέλλη

plenary

5

Δελτια Τυπου


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140
2
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Σπύρου Δανέλλη συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
Terms and condition

Συνεντεύξεις

Εδώ φιλοξενούνται οι πρόσφατες συνεντεύξεις.

 

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Μονόδρομος η Ομοσπονδία Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης

Την ανάγκη δημιουργίας μιας Ομοσπονδιακής Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Σπύρος Δανέλλης. Στην συνέντευξη που έδωσε στο prismanews.gr ο κ. Δανέλλης μίλησε εφ' όλης της ύλης για τις Ευρωεκλογές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς δεν υπάρχει κοινό μέτωπο συνεννόησης μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων χωρών.

Περισσότερα...
 
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Οι παρούσες συνθήκες δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον στα εθνικά κράτη

Οι παρούσες συνθήκες δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον στα εθνικά κράτη, δεν υπάρχει μέλλον σε χώρες όπως η Ελλάδα, να επιλέξει να κάνει μοναχικές πορείες. Οι μοναχικές πορείες οδηγούν στο χάος.
Δείτε τη συνέντευξη του Σπ. Δανέλλη στην euractive.gr

 
Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Με ποια κριτήρια θα καταβάλλονται οι ενισχύσεις στους Έλληνες Αγρότες 18,8 δις ευρώ από το 2015 έως το 2020

Ο Ευρωβουλευτής και μέλος της επιτροπής γεωργίας της Ε.Ε Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο Αχελώος tv αναφέρει τα βασικά σημεία της νέας αγροτικής πολιτικής σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα και δίνει το στίγμα για το πώς θα αλλάξει το τοπίο της ελληνικής γεωργίας.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης

Περισσότερα...
 
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
"Γιατί πρέπει να σας έχουμε εμπιστοσύνη;"

Ο ευρωβουλευτής απαντά σε ερωτήματα σε σχέση για την αναμενόμενη ανάπτυξη, τις ανισορροπίες της ελληνικής οικονομίας, την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στο πολιτικό σύστημα.Καταγγέλει ότι παύσαμε να παράγουμε ως χώρα και ότι υπάρχει ανάγκη για αυτοκριτική και κάθαρση. Μιλάει για συναίνεση, τον αρνητικά φορτισμένο όρο "συμβιβασμό" τις πολυκομματικές κυβερνήσεις.
Την ενδιαφέρουσα συνέντευξη πήρε για το Eurozoi.gr και Argonafplia.gr ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Καζάς στο στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Δείτε την συνέντευξη εδω

 
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Σ΄αυτήν τη συγκυρία, αν η Ελλάδα βγει από το ευρωπαϊκό καράβι, θα βρεθεί στη θάλασσα

Το σύνδρομο του Σαμψών δεν περνά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο κι αν τους κοστίσει μια δική μας έξοδος από την Ευρωζώνη. Και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν εταίρο, οποιασδήποτε πολιτικής τοποθέτησης,  η a la carte επιλογή των θετικών, των προνομίων που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά η άρνηση των υποχρεώσεών μας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3

thebook2

edu3

ματια στην καθημερινοτητα


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1036
Εκβιασμοί, απειλές, συνομωσιολογία: εκλογές όπως πάντα
blue growth

citizen

epitropi2
epitropi1
epitropi3

1

4