image show5
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΟ TWEET

Οι Ευρωβουλευτές μιλούν για τον Σπύρο Δανέλλη

book cover

2
Τελευταίες Κινήσεις & Νέα
PDF Εκτύπωση E-mail
Μια αλλιώτικη προεκλογική πολιτική εκδήλωση

Ο Σπύρος Δανέλλης συνάντησε τους φίλους του σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο Παγοποιείο στην πλατεία Αγ.Τίτου στο Ηράκλειο.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Εκλογές 2015

Στιγμές από την πρόσφατη δραστηριότητα και τις κινήσεις του υποψήφιου Βουλευτή Ν. Ηρακλείου θα δείτε στις φωτογραφίες.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Επίσημη Παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών με το Ποτάμι για το Νομό Ηρακλείου

Την Κυριακή 11/01 το πρωί πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων στο προεκλογικό κέντρο του Ποταμιού στο Ηράκλειο - δείτε την φωτογραφία.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Πρώτη Εξόρμηση της Ομάδας των Υποψηφίων Βουλευτών με το Ποτάμι στο Ν.Ηρακλείου σε Αρκαλοχώρι & Μοίρες

Το Σάββατο 10/01 η ομάδα των υποψηφίων με το Ποτάμι στο Ν.Ηρακλείου πραγματοποιήσε τις πρώτες της επισκέψεις στο Αρκαλοχώρι και τις Μοίρες - δείτε τις φωτογραφίες.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικό Τραπέζι - Διάλογος στις 16/12 στο Γιάντες

16/12/2014

Στο Πολιτικό Τραπέζι που διοργάνωσαν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με θέμα «Τέλος Εποχής: Μπορούμε ως κοινωνία και κόμματα να διαμορφώσουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση;» ενισχύοντας με τη συμμετοχή του τον ουσιαστικό πολιτικό διάλογο.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Διαχείριση Απορριμμάτων Κρήτης - Σκέψου Καθαρά - Δεκέμβριος 2014

Ανοιχτή επιστολή στη νέα διοίκηση του ΕΣΔΑΚ

Την Τετάρτη συνεδριάζουν οι εκπρόσωποι των δήμων - εταίρων του ΕΣΔΑΚ για να εκλέξουν πρόεδρο και εκτελεστική επιτροπή. Ο ΕΣΔΑΚ αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα διαχείρισης απορριμμάτων στο νησί. Η Κρήτη είναι από τις πλέον προωθημένες περιφέρειες στον τομέα των απορριμμάτων στη χώρα. Αφενός εξαιτίας του πολλαπλού κόστους της περιπέτειας του Κουρουπητού, αφετέρου γιατί το πρώτο εγχείρημα περιφερειακού σχεδιασμού στις αρχές του '90, υλοποιήθηκε σε σημαντικό του μέρος. Βέβαια, σε σχέση με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είμαστε πολύ πίσω αφού ακόμα οι ΧΥΤΑ αποτελούν το βασικό μας εργαλείο. Τις κατά διαστήματα τροποποιήσεις του περιφερειακού σχεδιασμού, χαρακτήρισε η έλλειψη πολιτικής τόλμης. Το ανομολόγητο φλερτ με την καύση, η σπατάλη πόρων σε άσκοπα έργα, οι ανορθολογικές επιλογές κρατούν ακόμα ανοιχτό και άλυτο το πρόβλημα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Κρήτη.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Διακρατική Εκδήλωση για το ESPON στον ΟΛΠ_Blue Growth

10-11-12/11/2014

Στο 3ήμερο Συνέδριο-Εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς συμμετείχε ως ο καθ' ύλην εισηγητής της σοσιαλιστικής ομάδας του ΕΚ για την Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Growth) ο Σπύρος Δανέλλης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ESPON και το θέμα της ήταν «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη μέσα από τη διάδραση γης-θάλασσας: Διαστάσεις και προοπτικές της γαλάζιας ανάπτυξης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη Θέσεων της Δράσης στην Αθήνα

01-02/11/2014

Αποδεχόμενος πρόσκληση από τη Δράση, ο Σπύρος Δανέλλης συμμετείχε στη Συνδιάσκεψη Θέσεων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η τοποθέτησή του ακολούθησε την εισήγηση του κ. Ζήση Δουγαλή για την υποχρεωτική τετραετή θητεία της Βουλής.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Συνέντευξη Τύπου στο πλοίο Rainbow Warrior της GreenPeace

06/10/2014

Στο κατάστρωμα του πλοίου Rainbow Warrior της Greenpeace στη Μαρίνα Φλοίσβου έγινε η Συνέντευξη Τύπου μετά τη δεκαήμερη περιοδεία του σε Ρόδο και Κύθνο για την παρουσίαση των ευρημάτων αυτής. Ο Σπύρος Δανέλλης συμμετείχε ως εκπρόσωπος από Το Ποτάμι, επικεντρώνοντας την τοποθέτησή του στη διασύνδεση των μη διασυνδεδεμένων νησιών του Αιγαίου και στους ευρωπαϊκούς στόχους για το κλίμα και την ενέργεια έως το 2030.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
13ο Επιστημονικό Συμπόσιο - «Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική - Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός (Ελλάδα-Μεσόγειος-Ευρώπη)»

27-28/09/2014

Στο 13ο Επιστημονικό Συμπόσιο που συνδιοργάνωσε το Ίδρυμα Κεφαλονιάς Ιθάκης με το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας με θέμα «Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική - Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός (Ελλάδα-Μεσόγειος-Ευρώπη)» συμμετείχε ο Σπύρος Δανέλλης ως πρώην Ευρωβουλευτής. Ως εισηγητής εκ μέρους της σοσιαλιστικής ομάδας στο ΕυρωΚοινοβούλιο για την Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Growth) και την οδηγία του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού μίλησε για την Θαλάσσια Χωροταξία ως προϋπόθεση για την βιώσιμη ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Περισσότερα...
 


banner1
blue growth
epitropi2
epitropi1
epitropi3
CHARLIE-HEBDO