Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΦΑΤΟ TWEET

Οι Ευρωβουλευτές μιλούν για τον Σπύρο Δανέλλη

plenary

5

Δελτια Τυπου


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140

Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_fl_latest/helper.php on line 140
2
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Σπύρου Δανέλλη συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
Terms and condition
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη

ekavΜια σπουδαία διάκριση πέτυχε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Κρήτης που μαζί με την Οργάνωση Νέων Youthnet Hellas είναι οι εθνικοί νικητές για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2013.

 Το βραβείο του ΕΚΑΒ Κρήτης αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Διευθυντή του Δημήτρη Βουρβαχάκη, που αφιέρωσε τη ζωή του στο θεσμό των πρώτων βοηθειών.  Το ΕΚΑΒ Κρήτης αποτελεί πρόταση του Μέλους του ΕΚ, Σπύρου Δανέλλη.

Δείτε λεπτομέρειες από την απονομή στην Κρήτη

Δείτε λεπτομέρειες από την απονομή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη θεσπίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2008 .Το Βραβείο αποτελεί επιβράβευση για εξαιρετικά επιτεύγματα στους ακόλουθους τομείς (Άρθρο 2 του κανονισμού):

- Δραστηριότητες ή δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική προσήλωση στην προαγωγή μιας καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης ολοκλήρωσης μεταξύ των πολιτών των κρατών μελών· ή στη διευκόλυνση της διασυνοριακής ή διεθνικής συνεργασίας, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνονται δραστηριότητες ή δράσεις πολιτών που εμπλέκονται σε μακροπρόθεσμη, διασυνοριακή ή διεθνική πολιτιστική συνεργασία που συμβάλλει στην ενίσχυση ενός ευρωπαϊκού πνεύματος.

- Καθημερινές δραστηριότητες που εκφράζουν συγκεκριμένα τις αξίες που απορρέουν από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για τις 2 προηγούμενες χρονιές, το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη κατάφεραν να αποσπάσουν σε εθνικό επίπεδο οι προτάσεις του Σπύρου Δανέλλη που ήταν αντίστοιχα:

Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2012: Μουσικό Εργαστήρι "Λαβύρινθος". Δείτε την τελετή απονομής του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη για το 2012 στο Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος»

Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2011: Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". Δείτε μία συνέντευξη της κ. Δανέλλη Μυλωνά

 

 

thebook2

edu3

ματια στην καθημερινοτητα


Warning: Creating default object from empty value in /home/sdanellis/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1036
Εκβιασμοί, απειλές, συνομωσιολογία: εκλογές όπως πάντα
blue growth

citizen

epitropi2
epitropi1
epitropi3

1

4